Eregalerij met Musinguzi David

Artikelindex


KSSP kent inmiddels tientallen oud-leerlingen. Een van hen waar we nog steeds veel over horen is Musinguzi David.

Musinguzi David is één van de kinderen die in de periode 1988-1993 elke zaterdag actief deelnemen aan het programma van het Educatiecentrum 'Open House' van het Kibale Bomen Plant Project.
In 1988 wordt hij in het KSSP-programma opgenomen. Zijn sponsoring door Rotaryclub Steenwijk loopt van 1988 tot en met 1995. In de periode rondt hij het basis- en voorgezet onderwijs af. Hij werkt tegenwoordig als boswachter en educatief medewerker bij de Uganda Wildlife Authority (UWA) - Kibale National Park.

musinguzii1

De eerste lichting gesponsorde kinderen uit 1988 voor educatiecentrum 'Open House' in het Kibale Bos. Vierde van rechts in Musinguzi David. De groep heeft van een bevriende KSSP-relatie een typisch Hollands cadeautje gekregen.

 

Klik hier voor zijn verslag over zijn sponsoring door KSSP en hoe het hem daarna vergaan is. De foto's zijn gemaakt door Marij Steenbeek en Musinguzi David.

Eregalerij met onze geslaagde Kibale-leerlingen in Oeganda

Over ons

kssp2logoHet Kibale Student Support Programme (KSSP) is een kleinschalig onderwijs-project ten behoeve van kansarme kinderen (wezen en halfwezen uit arme families) in Oeganda. 

Anbi

anbi