Een Oegandees klaslokaaltje

KSSP presenteerde zich herhaaldelijk bij manifestaties met een Oegandees klaslokaaltje waarin mensen voor een euro konden plaatsnemen en zich konden laten fotograferen.

Doorewaard

Tijdens de afscheidsreceptie van Prof. Dr. J.A.C.M. Doorewaard (die op 7 juni 2014 afscheid nam als hoogleraar Bedrijfskunde in het bijzonder organisatieontwikkeling aan de Radboud Universiteit) liet hij zich graag in ons klaslokaaltje fotograferen.

hoogbezoek

Ons lokaaltje kreeg ook hoog bezoek van Ambassadeur Extraordinair van de Republiek van Oeganda, Stephen T.K Katente-Apuli (foto links). Na uitleg over het hoe en waarom van KSSP trok hij de portemonnee voor een donatie. 
Ook gevolmachtigd minister en ambassadrice van Oeganda, Mirjam Blaak (foto rechts), was aanwezig. Ook zij bezocht de KSSP-stand en nam plaats in de klas. Naast haar Rosette Nyirinkindi Katungye (links). Zij is van het Oegandese Ministerie van Buitenlandse zaken (Head/AU Department).

Eregalerij met onze geslaagde Kibale-leerlingen in Oeganda

Over ons

kssp2logoHet Kibale Student Support Programme (KSSP) is een kleinschalig onderwijs-project ten behoeve van kansarme kinderen (wezen en halfwezen uit arme families) in Oeganda. 

Anbi

anbi